visitekaart

Ontwerp

op maat

"It's all 
about 
a first 
M-PRESSION"

MDL_7536.jpg

De voorbije jaren heb ik mij als fotografe vooral toegespitst op particuliere fotografie. Dit doe ik op vandaag nog steeds verder, maar daarnaast had ik nood aan een nieuwe uitdaging. Eéntje waarbij ik zelf een beetje uit mijn comfort zone treed. De voorbije maanden verfijnde ik mijn kennis van ontwerpen, waardoor ik nu ook een meerwaarde kan bieden voor uw ontwerp.

 

De reis die ik nu start in de bedrijfswereld, is eentje waar ik enorm naar uitkijk. Nieuwe mensen ontmoeten die even gepassioneerd zijn van het ondernemen, én deze ondernemers helpen aan een perfect beeld, zorgt er voor dat mijn vingers al weer beginnen te kriebelen. 

 

Een spannend avontuur waar ik mij voor de volle 100% in zal smijten en waarbij ik jullie steeds kwaliteit kan garanderen. 

Jullie klanten raken met mijn digitale impressies, zal de allergrootste beloning zijn van onze samenwerking!
 

Contacteer me voor een fijn kennismakingsgesprek waarbij we meteen kunnen bespreken hoe de fotoreportage of het ontwerp kan werkelijkheid worden.

Waarom M-Pressed?

M-pressed werd gevormd uit een samensmelting van de eerste letter van mijn naam 'Melody' én het Engelse woord impressed.

De naam M-pressed betekent dan ook simpelweg 'impressie', wat meteen de essentie samenvat van mijn bedrijf.

Met M-pressed streef ik naar een duidelijk sprekend beeld én naar echte eye-catchers die meteen de juiste impressies vormen.

Wanneer potentiële klanten dienen aangesproken te worden vanuit een beeld, dan vormt het een grote troef om meteen te starten met een knaller.

Dit kan aan de hand van een sprekende foto, een inspirerende video, grafische ontwerpen, alsook kwalitatief drukwerk zoals brochures, visitekaartjes, flyers,... Voor drukwerk kan er ook gewerkt worden met een volledige eco-afwerking, dit voor de liefhebbers die graag een steentje bijdragen aan het milieu!

Als bedrijf of als zelfstandig ondernemer wordt u de dag van vandaag overspoeld van het digitale tijdperk. Social media, reclamepanelen, reclamedrukwerk, ..., zijn niet meer weg te denken in ons leven. Met de hulp van M-pressed kan u als ondernemer of bedrijf zelf meer opvallen door kwalitatieve digitale impressies te presenteren aan de buitenwereld. 

De essentie van M-pressed is om ieder bedrijf perfect in de kijker te plaatsen op een persoonlijke manier. Professioneel, verrassend én commercieel. Met M-pressed streef ik naar beelden die meteen weerspiegelen aan uw activiteit en visie, waarbij de boodschap richting de klant heel duidelijk is.

Samen maken we impressionante beelden voor al uw digitale doeleinden.