top of page

"WAT"

 

Met M-Pressed bied ik kleine en grote bedrijven boeiende fotoreportages aan die de klant weten te raken. De naam M-Pressed ontstond uit een combinatie van mijn naam Melody en het woord impressie. Ik richtte mijn commerciële fotografie op omdat ik bedrijven wil ondersteunen in hun marketingverhaal. De kern van M-Pressed: bedrijven in de kijker zetten met impressionante beelden.

Beelden van de personen binnen het bedrijf, het volledige proces achter de schermen, de producten/diensten, teambuildings, leuke events binnen het bedrijf, ...

Samen gaan we op zoek naar vertellende foto's en vormen we impressies die jouw klanten meteen weten te raken en overtuigen.

Verrassend, professioneel én commercieel. Van spontane portretten tot de meest gedurfde beelden die jij voor ogen hebt.

De bedoeling is om ondernemers te helpen bij het inkaderen van social media, website, brochures, ...
Dit aan de hand van impressionante beelden die de klant overtuigt.

Daarnaast kan je als bedrijf ook rekenen op mijn extra skills voor ontwerp. Startend bij visitekaartjes, brochures, posters, grootformaatprints, ...

De fotoreportage omzetten in boeiende lectuur is mijn extra troef.

Antwerpen.jpg

"WIE"

Ik ben Melody, een vrolijke en energieke fotografe met een warm hartje. Gepassioneerd en ondernemend. Ik hou van pluk de dagjes en ik ben een echte perfectionist. Ik word gelukkig van andere mensen gelukkig te maken.

In 2016 gelukkig getrouwd met mijn rechterhand en daarnaast een hele fiere meisjesmama vol pit. Of ik Italiaanse roots heb, is geen onbekende vraag!

Maar ik ben een rasechte Belg die gek is op Italië. Wanneer mijn batterijen toch eens leeglopen, hou ik van een melige film of chillmuziek.

Ik droom van een echte roadtrip, zoals 'De Colombus', maar ipv met de Wim, liever met mijn gezin.

Elke dag is een nieuwe dag vol grijpbare kansen. En in elke dag zit iets moois.

Vandaag is het de dag om jullie hart te verwarmen met mijn liefde voor fotografie en ondernemers.

"WAAR"

 

M-Pressed is gevestigd te Hooglede, maar biedt ondernemers binnen West- & Oost-Vlaanderen inspirerende fotoreportages aan.

Happy-Clients-1-copy-copy-copy-1-scaled.jpg

ATELIER JEBO - NOÊL FRANKLIN - VERMAUT ZAKENKANTOOR - LOUVERDRAPE - ASSORTI - COOLEURS - TIMMER ATELJE - PETIT BARON - TAILOR STEEL - DV FOODS

bottom of page